Anna Rubio

Artist Portfolio

Avui he deixat que les formigues em caminin

Març, abril, maig i juny…. Quantes textures viscudes!!!! Us faig cinc cèntims del que han representat a nivell de moviment creatiu.

Durant els darrers mesos, amb el Col·lectiu Lawu, hem estat participant del Fes Camp! un Festival d’art, medi ambient i comunitat. Hem estat treballant amb els alumnes de 3er d’ESO de l’Institut Leonardo Da Vinci amb “El sentir d’un trajecte”, reflexionant i experienciant a través del cos sobre el trajecte de casa a l’Institut. El passat 19 de maig vam realitzar l’acció de tancament al Casal de Mira-Sol, amb l’especial col·laboració de dos dels alumnes. Us en deixem unes fotografies i potser el video que vam realitzar a partir de les gravacions amb el mòvil dels alumnes del seu particular trajecte.

Tot un plaer tornar a participar al Fescamp 2015!


I tot seguit el Festival MUDA Pirineus. Realment  La Solana va ser una gran festa!  Un regal conèixer i col·laborar amb l’Steve Smyth, esperem que no quedi aquí; ballarines, músics, tècnics, voluntaris i amics, Vero, Tere..


Recull fotogràfic de Pepucho Gómez

El juny, ha estat un mes de tancaments i obertures, com el traspàs de les estacions… Tancaments i Festivals de final de curs, gràcies Rack Neit per permetre’m formar part un cop més del teu bonic projecte, gràcies famílies d’Alins per confiar en mi un any més. I gràcies Josep Ma Ribelles, quin gran descobriment! per permetre’m formar part del Festival Folc de Cerdanyola amb aquesta peça tant especial, La Dansa del Roure i la teva preuada arpa (ens retrobarem de ben segur en algun entorn màgic).


I arriben les noies de GaPs, guanyadores de la Beca Art i Natura en la modalitat Arts del Moviment, per omplir de riures i dansa durant 9 dies aquestes muntanyes.


Una alegria, saber que la peça Clarobscur fos seleccionada i projectada al Festival PICURT , el passat 27 de juny. Allà hi vam poder ser tots els residents del CAN i amics per gaudir de projeccions precioses de cinema de muntanya.

I comencen a brotar La Programació d’Estiu, amb professors de gran qualitat, com la Cecilia Colacrai i el German Jauregui entre molts altres i començo a sentir El Ressò de les Ermites i donar-li una forma per entregar-vos (estarem en residència al CAN). Començarem el dia 12 de juliol a l’ermita de Sant Quirc (durant la Fira del Ferro d’Alins), amb Montse Martí i Chum Medina. Aquí teniu el cartell privisional…


Per últim, perquè no dir-ho, també hi ha hagut molt d’amor en aquest inici d’estiu. I després de tant programar i tant moviment… Avui, per fi, he deixat que les formigues em caminin.

(Que acabeu de passar molt bon estiu)

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 Anna Rubio

Autor Anders Norén