Espai Dansa Natura


La Coma de Burg i L’EDN són els espais on treballo habitualment.

L’EDN

Està situat al poble de Burg, al municipi de Farrera (Pallars Sobirà). Forma part de l’edifici públic de la Solana de la Coma de Burg, gestionat per l’Associació Cultural Gençana.

El poble de Burg, situat a 1300m d’alçada, és porta d’entrada del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Situat a un entorn on la natura n’és la principal protagonista. Vestint de blanc el fred hivern, d’espectaculars colors la tardor, de flors i vida la primavera i de calor i fruits vermells a l’estiu. Un entorn on és difícil no escoltar el ritme de la natura i deixar a un calaix el brogit de la ciutat. Un lloc de rius, prats i bestiar; d’ermites i saviesa, de muntanyes i cels immensos.

Els eixos vertebradors són el moviment creatiu, la natura i la salut. Per aquest motiu el treball a l’entorn natural és una de les activitats principals a desenvolupar, promovent una línia pròpia d’investigació i creació que beu de la dansa contemporània i de l’Amerta Movement en particular. Amb la finalitat última de promoure benestar, creixement i salut a les persones que s’hi atansin.

Condicions tècniques

Sala diàfana que ocupa tota la planta superior de l’edifici de La Solana de la Coma de Burg. Disposa de:

  • Una sala amb terra de fusta de 178m. quadrats (9,40x19m.)
  • Calefacció.
  • Vestuaris i dutxes accessibles a tothom.
  • Àrea d’escalfament i estiraments equipada.
  • Instal·lació de llum i so per a producció professional.
  • Llum natural, tranquil·litat i silenci.

 

Entorn natural    

La Coma de Burg ofereix als artistes i visitants les  condicions excepcionals per endinsar-se en l’experiència de la dansa a la natura. En un entorn d’alta muntanya, la proximitat d’espais agraris en desús, zones forestals i paisatges de mitja i alta muntanya conviden a la recerca d’espais de creació a l’aire lliure.

L’entorn natural i la tranquil·litat que envolta l’Espai afavoreix el recolliment, la concentració i inspiració.

+info