Anna Rubio

Artist Portfolio

Col·lectiu Lawu

LAWU es forma l’any 2010, fruit de la inquietud artística d’Anna Rubio i Montse Martí (també ballarina i terapeuta en dansa i moviment), per investigar la relació entre el moviment i la natura. El treball beu de l’Amerta Movement, una tècnica de moviment del mestre indonesi Suprapto Suryodarmo.

L’Amerta Movement és una tècnica d’improvisació de moviment lligada a l’escolta del moment, la natura i els espais creats per l’home. La seva finalitat és trobar una expressió artística que reflecteixi la comunicació i el diàleg del ballarí amb l’entorn.

El 2011 estrena l’espectacle Entre la recta i la corba al Centre Experimental de les Arts de Vallgrassa, al Parc Natural del Garraf, fruit d’un treball creatiu de nou mesos on s’investiga la relació entre el moviment i l’espai. Aquest espectacle consta de dues peces: Pedres i Mur.

A l’estiu del 2012, viatja a Java per formar-se amb Suprapto. El col·lectiu va participar en diferents performances a la ciutat de Solo (Java) i va presentar la peça The light of the ants dins del Solo Sound Festival.

El setembre del 2012 presenta la peça L’hort als peus dins del marc del Festival MIAU (Mostra independent d’art urbà) de Caldes de Montbui. El 2013 presenta Alendo. La Porta oberta, dins el Programa europeu Grundtvig, trobada de centres d’Art en entorn rural (Farrera, Alt Pirineu) i al octubre, El Jardí de les flors lletges, al Festival MAU de Granollers.

El maig del 2014, presenta La Terra ens mou al Festival FesCamp de Sant Cugat del Vallès. I al 2015, novament al FesCamp, presenta El Sentir d’un trajecte.

http://www.montsemartigasch.cat/


Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 Anna Rubio

Autor Anders Norén