Anna Rubio

Artist Portfolio

Poesia als Parcs i Fes Camp!

[tp not_in=”es,en”]

… Ha estat un maig intens amb un regust molt dolç.

Dilluns 19, vam realitzar la intervenció en motiu del 10è aniversari de Poesia als Parcs. Escoltant l’espai i la poca natura de l’Escola Industrial fins arribar a la increible capella, a on ens esperava el recital de poesia dedicat a Joan Vinyoli. Un plaer treballar amb el músic Adrià Grandia amb la gralla i la viola de roda.   I agraïda a l’Ester Xargay, a l’Institució de les Lletres Catalanes, als poetes i al públic assistent.

“Diré el contorn dels arbres i muntanyes, la solitud, els somnis, el destí; allò que és trànsit vers una altra vida, la llum entre dos clars, vull retenir.” Com una rel desfent-se de la terra cap a la llum d’inaccessibles astres, així m’arrenca com el torb insomne l’amor …”

Dissabte 24, amb el col·lectiu Lawu vam presentar la intervenció La Terra ens Mou, dins el Festival FesCamp! de Sant Cugat.  Un gran plaer evocar el passat rural i col·laborar amb l’Associació de Veïns del Barri de Mira-sol. I agraïda també a l’organització i els músics, que ens han ajudat a fer les coses ben senzilles!

(Més informació)

S’acosta el juny i torno a relaxar la mirada a l’Alt Pirineu; toca començar a escoltar El ressò de les Ermites

[/tp]

Next Post

Previous Post

© 2019 Anna Rubio

Theme by Anders Norén