Anna Rubio

Artist Portfolio

JUNY I JULIOL. RECORDS I EL QUE ESTÀ PER VENIR

[tp not_in=”es,en”]

 Un juny de tancaments i d’inicis… Van finalitzar les classes d’Alins, els Estirats! i la dansa a Terrasa, amb unes mostres fantàstiques per part de les alumnes. I vam iniciar les estades de creació de Frontiers in Retreat, un projecte europeu que vol investigar i sensibilitzar sobre l’ecologia a través de l’art. I amb la col·laboració valuosíssima del violinista danès Christian Risgaard parim la peça Clarobscur, en motiu del Festival de Poesia als Parcs, a Farrera.

I entre tancaments i danses va començar l’estiu amb la Iera Delp! amb uns Tastets de Moviment per Sant Joan. Estiraments, dansa i natura durant el dia i una nit de foc i danses a les Falles d’Alins.

I arriba el juliol, que ens regala els seu verd i les seves pluges, com creix tot de ràpid!… Parlar de mi mateixa no m’és fàcil però m’ajuda, i així va ser als Divendres Creatius del CAN, parlant de processos creatius, pors i projectes i presentant el video-dansa Clarobscur, realitzat amb en Quelic Berga. I dies després, a recuperar el treball del passat amb dansa/moviment teràpia i gent gran. Unes alumnes generoses a la Universitat, que em recorden l’important que és la creativitat, l’escolta i el tacte! no només per a la gent gran, és clar.

I ara, us escric mentres acabo de preparar el taller de Dansa Itinerant a Alta Muntanya, recorrent la muntanya, rius, prats i bordes que us vull donar a descobrir sense cap pressa i amb molta cura el 3 d’agost.

I m’oblidava del cap de setmana vinent! Ens espera el Petit Burg Festival! amb molt bona música i un taller de dansa interessantíssim a càrrec de “La Rubirola”, i pels menuts, el taller de bioconstrucció de la Cèlia i la Maia.

Quin estiu tan intens es descobreix a Farrera!

[/tp]

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 Anna Rubio

Autor Anders Norén