Anna Rubio

Artist Portfolio

Del hivern a la primavera i de tornada a l’hivern

Aquest hivern les hores de passeig i contemplació és difuminen entre les hores davant la pantalla de l’ordinador. Des de la biblioteca del CAN, mentrestant treballo, descanso la mirada entre neus, arbres i cels. Sembla que aquests dies, al ritme que la neu es fon, van prenent forma les propostes d’aquesta primavera a l’EDN…

La Setmana Santa ja s’acosta, i amb ella una proposta ben moguda a càrrec de Bigpotters Swing. Hem ideat aquesta estada, sobretot el Martí i la Montse, pensant en que els talleristes puguin aprofundir en el ball praticant a les festes de la nit a La Solana, però alhora pensant també en que tinguin temps de gaudir d’aquest entorn tan màgic que és La Coma de Burg.  Esperem aconseguir-ho!

I entre músiques de swing i el silenci que ara ocupa la Coma, hem anat donant forma al que serà el Festival MUDA Pirineus. Un Festival que hem elaborat des de l’Associació Gençana amb molta cura i il·lusió, confiant en que sigui del grat dels amants de la música, la dansa, la natura i la bona cuina. No ha estat fàcil! Volíem que la qualitat fos un denominador comú, que la col·laboració entre músics i ballarins sorprengui  i enamori tant al públic com als artistes i alhora que  pugui ser prou atractiu tant per a persones de ciutat com per als veïns i veïnes de la nostra comarca. Sí, un gran repte! i més tenint en compte que som una mica lluny de tot i que coincidim amb el Primavera Sound…Però aquest hivern ens sentim amb forces i amb ganes de treballar de valent!

Abans del Festival, tindrem una nova edició del taller de Ioga, Dansa i Natura, que busca fer permeable el treball interior amb l’exterior. Novament amb la  Marta Puig com a acompanya de luxe. I després del Festival, ben entrada la primavera, el taller de Massatge tailandès amb Matthew Clarke.

Tornant endarrera… L’hivern ens ha deixat un repte i una molt bona notícia.  El repte, una intervenció al Pla de Beret, en el marc del FestiBBart de Baqueira, el passat 15 de febrer. Neu i fred van ser els principals ingredients amb la sorprenent col·laboració de la Troupe  Turbamúsica i l’ajut de l’Albert Montbiedro.

La bona notícia, continuarem amb el projecte El Ressò de les Ermites, gràcies al suport del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Les intervencions es duran a terme durant l’estiu i contarem amb la col·laboració de ballarins i músics, entre ells l’Adrià Grandia, amb qui estic desitjant tornar a treballar.

Molta feina per fer…

Ara torno a aixecar la mirada de la pantalla. Neva… El fum de les xemeneies es difumina com i  amb els meus pensaments. Sento l’olor a llenya. Potser que ara reposi.

 IMG-20150215-WA0002 IMG-20150212-WA0011

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 Anna Rubio

Autor Anders Norén