Anna Rubio

Artist Portfolio

Sento com l’estiu s’apropa

Avui per fi he acabat una feina pendent i malgrat el verd d’afora quasi m’arrossega, he pensat que era un bon moment per explicar-vos el futur més pròxim de Dansa Natura.  Ara que m’he permès un temps per pensar-hi, somric  del bonic estiu que m’espera.

El juny és un més per acabar les classes regulars, amb festivals i tancaments de curs. Aquest any amb l’alegria d’haver engegat un grup fantàstic de dansa a Sort. I pocs dies després d’inaugurar l’estiu tindrem la 2a edició del Festival MUDA Pirineus a casa!

És molt feina, moltíssima, però m’omple de joia. Artistes, tècnics, voluntaris, tothom que s’ha acostat a oferir-se a donar un cop de mà per tal que aquest Festival continuï el seu camí. Totes les activitats seran especials i ben cuidades però sobretot m’il·lusionen les Mudes, perquè són uns bombonets creats especialment per acostar la dansa al públic.

Tots els qui hi estem treballant esperem trobar-vos-hi a tots el dia 25 de juny, serà una gran festa !

Aquest estiu tindrà també recompenses del intens treball realitzat els darrers dos anys amb en Quelic Berga, el curtmetratge  El ressò de l’ermita ha estat seleccionat pel Festival PICURT (del 21 al 25 de juny a Artedó) i Clarobscur pel Festival MOSTREMP (del 18 al 21 d’agost a Tremp); Allà hi serem!  A més, comencem a treballar en una 2a edició de El Ressò de les ermites en un nou Parc Natural –ben aviat us en donaré més detalls-.

I com els darrers estius, tindrem els tallers de l’EDN. Pensats per combinar el treball personal amb el relax i la natura. Swing, ioga, moviment creatiu, dansa vertical,  tècnica Alexander seran els principals eixos. Vegeu el quadre adjunt per més detall. I un taller molt especial el 5 d’agost a Baqueira en el marc del Festival Hemnes en Acústic.

Veurem que més ens depara l’estiu, segur que acabarà havent-hi altres propostes molt interessants! Procuraré guardar-me temps per plantar i cuidar quatre verdures, que per algun motiu triem viure on vivim! Ara sí, amb el vostre permís, vaig cap a fora.

tallers estiu EDN 16

 

muda_web

 

 

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 Anna Rubio

Autor Anders Norén